Η Εταιρεία

Η εταιρεία Nalko ιδρύθηκε τον Ιανουάριο του 1986 με αντικείμενο την επισκευή παντός τύπου συμπλέκτη αρχικά, και στη πορεία προστέθηκε η εισαγωγή και εμπορία ανταλλακτικών συμπλέκτη.

Η εταιρεία Nalko βρίσκεται στην οδό Νέα Μοναστηρίου 1η πάροδος 12 (δίπλα στη Ελληνικά Πετρέλαια και κάτω από την αερογέφυρα του περιφερειακού) σε ιδιόκτητες εγκαταστάσεις.

Στη Nalko παρέχουμε τις κάτωθι υπηρεσίες:
  1. Επισκευή πλατώ ( για τρακτέρ, φορτηγό, λεωφορείο, κλαρκ και επιβατικό).
  2. Κάρφωμα Δίσκου ( για τρακτέρ, φορτηγό, λεωφορείο, κλαρκ και επιβατικό, αποκλειστικά με θερμουίτ/φερμουίτ Γερμανικό LUK).
  3. Πλανιάρισμα βολάν, με ειδική πλάνη μόνο για βολάν και πλατώ.
  4. Τορνίρισμα ταμπούρων και δισκόπλακων παντός τύπου με ειδικό μηχάνημα ( από τρακτέρ, φορτηγών, λεωφορείων, κλαρκ, επιβατικών, μηχανημάτων κτλ).
  5. Κάρφωμα με περτσίνια και κόλλημα σιαγόνων σε φούρνο. Επίσης μπορούμε να κολλήσουμε οποιαδήποτε θερμουίτ/φερμουίτ σε οποιοδήποτε μηχάνημα ή μοτέρ (ηλεκτροκινητήρες, σιαγόνες ασανσέρ και άλλα πολλά).

Στην αποθήκη μας θα βρείτε:

  1. Συμπλέκτες όλων των επιβατικών τύπων και ταξί.
  2. Συμπλέκτες για φορτηγά και λεωφορεία. (Χώρες προέλευσης Γερμανία, Ιταλία, Ολλανδία, Γαλλία, Βραζιλία, Κορέα, κ.λ.π.)
  3. Συμπλέκτες για τρακτέρ και εξαρτήματα του συμπλέκτη (π.χ κοκοράκια, πειράκια, δίχαλα, θερμουίτ/φερμουίτ, ρουλεμάν κ.λ.π.). Αναφέρουμε ότι τα θερμουίτ/φερμουίτ που χρησιμοποιεί η εταιρεία μας είναι αποκλειστικά LUK Γερμανικής προέλευσης.
  4. Συμπλέκτες για κλαρκ.
  5. Συμπλέκτες για ειδικά μηχανήματα.

Για να δείτε μέρος της δουλειάς μας, αναζητήστε μας στο νέο μας site www.nalko.gr  πατώντας στη κατηγορία << Υπηρεσίες >>.

Ενημερώνουμε ότι υπάρχουν βίντεο και φωτογραφίες με πληροφορίες και οδηγίες για τις εργασίες και υπηρεσίες που παρέχει το έμπειρο προσωπικό μας.

Το προσωπικό της εταιρείας μας είναι ακριβώς το ίδιο εδώ και 25 χρόνια, με μερικές προσθήκες. Αυτός είναι ένας από τους πιο σημαντικούς λόγους που η συνεργασία μεταξύ μας είναι σωστή και επομένως και το αποτέλεσμα που σας δίνουμε είναι πραγματικά το καλύτερο.

Loading...